Mindig nagy örömükre szolgál, ha olyan megbízást kapnak, ahol egy könyv minden grafikai illusztrációját nekik kell elkészíteniük. Sokkal bátrabban, szabadabban nyúlhatnak a témához, és a visszajelzésekből is hasznos tanulságokat tudnak levonni a jövőre nézve.
Ez is arra sarkallja őket, hogy minden következő könyvnél látványos fejlődést, vagy megújulást produkáljanak. A témakörök változatossága pedig óriási kihívás számukra.

Pepi és Tapiton Afrikában

A könyv elsődleges célja a szórakoztatás. A mókás ismeretterjesztő szövegek Afrika csodálatos világába repítenek, ahol szinte bármi megtörténhet: szokatlan párbajok, különös vadászatok, izgalmas versenyek... Célunk az érdeklődés felkeltése, az ismeret megszerzése és bővítése, illetve az olvasási kedv növelése. Az illusztrációk hitelesen szemléltetik a legnépszerűbb afrikai állatok sajátosságait vagy különleges tulajdonságát. A humorral fűszerezett tartalmat izgalmas rejtvények, képregények és matricák színesítik. Továbbá a könyvhöz ajándék dosszié is jár, amelyben egy nem hétköznapi társasjáték található.

Galéria

Róma

Hogyan lett Róma kezdeti kicsiny latin faluból a Földközi-tengert körülölelő világbirodalom? Ismerd meg a világhírű hadseregük felépítését, a katonáik fegyverzetét és a fontosabb háborúk történetét! Bemutatjuk a gladiátorokat, nézz meg egy tengeri csatát a Colosseumban, pillants be a légiósok kiképzésére, a római fürdőbe vagy látogass el velünk a rabszolgapiacra! Fedezd fel a lenyűgöző ókori Rómát ezen izgalmas, látványos és érdekes kötet segítségével!

Galéria

Hercegnők kézikönyve

E varázslatos képekkel gazdagon díszített könyv a hercegnők világát eleveníti meg. Vajon hogyan telnek a főszereplőnk, a szépséges Pillangó hercegnő hétköznapjai? Kísérd el téli sétájára, kukkants be a palota titkos padlásszobájába, tarts vele Napfényország királyi udvarán rendezett teadélutánra, majd egy igazi bálra, és ismerd meg barátját, Csillag herceget is!

Galéria

János vitéz

Mese egy árva fiúról, aki juhászbojtárból lett a magyar huszárok legvitézebbike, s aki sok kalandot megélve Tündérország kapuján is túljutott. Petőfi Sándor elbeszélő költeménye számos kiadást ért meg. Feldolgozták daljátékban, és rajzfilm is készült belőle. Népszerűségét az is bizonyítja, hogy már több nyelvre lefordították, s így határainkon túl más népek is megismerhették János vitéz történetét. Kiadónk most arra vállalkozott, hogy teljesen új formában mutassa meg e csodálatos művet.

Galéria

Képes bibliai történetek

A Képes bibliai történetek című, kicsiknek és nagyoknak szánt válogatás a legtöbb fontos ó- és újszövetségi történetet tartalmazza. Az ősi írások, miként a teremtés története, a kiválasztott nép szabadulása vagy Jézus születése, felbecsülhetetlen forrásai a bölcsességnek és műveltségnek. Az ihletett illusztrációk nemcsak gyönyörködtetnek, hanem az egyszerű, ugyanakkor részletes szövegekre irányítják a figyelmet.

Galéria